Personal Trainer

Plan een gratis proefles

Onze personal trainers helpen deelnemers met het behalen van doelstellingen. Dit doen ze door een goede kennis van zaken te hebben en een goede band op te bouwen met de mensen. Samen met uw personal trainer bepaalt u mooie en realistische doelen. Voeding, mentaal en beweging zijn belangrijke onderdelen waar een trainer u mee begeleidt. Hij of zij heeft kennis over uw lichamelijke gesteldheid en motiveert u naar een fitter lichaam. Een persoonlijk trainingsplan zal helpen om uw doelstellingen te behalen. De personal trainers van Fit & Strong vinden resultaatgericht werken en het sociale contact met de deelnemers erg belangrijk.

Plan een gratis proefles en wij zullen u helpen met uw doelen.

Personal trainer met zijn sporters

Over onze trainers

Een goede personal trainer voldoet aan empathisch vermogen en heeft vertrouwen in de deelnemers . Onze personal trainers doen er alles aan om ieders doel te laten slagen. Onze trainers zijn deskundig, zijn sociaal sterk en hebben ervaring met het begeleiden van sporters. Zij zijn er van overtuigd dat een fijne band met de deelnemers zorgt voor betere resultaten. “Geen tijd bestaat niet, prioriteit wel” is de bijzondere spreuk die bij Fit & Strong centraal staat. Onze personal trainers zullen u meenemen in onze veelzijdige fit programma’s:

Onze trainers Sjef en Jochem willen zo veel mogelijk deelnemers helpen. Ze allebei een eigen verhaal maar werken naar hetzelfde resultaat. Samen hebben ze honderden sporters geholpen naar een fittere leefstijl. Leer hier onze personal trainers Sjef en Jochem beter kennen over de hoog genoten opleidingen en de gewonnen awards.

Wij hopen u in de toekomst te mogen zien!

Ontdek meer over ons via Facebook en Instagram. 

STEL UW VRAAG
AAN FIT & STRONG