Personal trainer Waalwijk

Plan een gratis proefles

Bij Fit & Strong vind je jouw ideale personal trainer. In omgeving Waalwijk gaan onze personal trainers, of zeg maar coaches, samen met jou aan de slag in onze personal performance studio om je persoonlijke doelen te halen. Of je nu fitter en sterker wilt worden of juist wilt afvallen, je levensstijl veranderen of in voorbereiding bent voor een trail of marathon, wij helpen je daar graag bij. Daarvoor hebben we een speciale visie en aanpak: iedereen is uniek en daarom geloven wij in personal training. In Waalwijk kun je nu gratis kennismaken met onze aanpak door een proefles aan te vragen. Dan vertellen wij je graag meer over onze werkwijze en visie.

Samen aan de slag

Niemand is hetzelfde, daarom is er ook geen universeel trainingsschema dat voor iedereen werkt. Bij Fit & Strong draait het om de persoonlijke aanpak. Wij kijken naar wat jij nodig hebt, zowel fysiek als mentaal. Jouw doelen staan bij onze sportschool in Kaatsheuvel centraal. Heb je een drukke baan of juist niet, ervaar je stress, heb je slechte eetgewoontes?

Ieder individu is anders en daarom is het belangrijk dat er een match is tussen de personal trainer en jou. Tijdens de gratis proefles maak je kennis met onze personal trainer. In Waalwijk en omgeving zijn al veel mensen je voorgegaan. De jongste atleten bij Fit en Strong zijn 18, de oudste 83 jaar. Samen gaan we kijken hoe we het maximale kunnen bereiken op het fysieke en mentale vlak. Wij zijn altijd open en eerlijk, er worden geen doelen gesteld die niet haalbaar zijn. Tijdens het vrijblijvende eerste gesprek met een personal trainer uit omgeving Waalwijk gaan we dat uitgebreid onderzoeken. Meld je dus gerust aan voor die eerste gratis proefles.

Gratis proefles

Wil je een keer kennis komen maken met een personal trainer in Waalwijk? Aarzel dan niet om vrijblijvend een proefles aan te vragen voor personal training. Vlakbij Waalwijk vertellen we je graag  wat sporten bij Fit & Strong inhoudt en wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk krijg je een rondleiding door onze mooie personal performance studio en is het mogelijk om een vitaliteitscheck te doen om te kijken hoe fit je bent. Daarbij kijken we verder dan alleen je lengte en gewicht. Aan de hand van de uitslag en je persoonlijke doelen kan jouw personal trainer in Kaatsheuvel een persoonlijk fitplan opstellen.

Weer fit

Naast personal training, kun je nabij Waalwijk bij Fit & Strong ook terecht als je gezamenlijk wilt sporten in een small group, voor Military Fit Army Package (opwerktraject voor defensie), seniorentraining, outdoortraining en crosstraining Fit & Cross. Ook geven we voedingsadvies. Jouw personal trainer in Waalwijk weet precies welke voeding hoort bij een gezonde leefstijl. Ook als het aankomt op stressvermindering of blessureherstel.

Onze personal trainer in Waalwijk  gaat graag aan de slag met jouw persoonlijke doelen en voedingsschema. Fit & Strong heeft alles in huis om jou (weer) fit te krijgen en te houden. Je kunt dit alleen ervaren door een gratis proefles personal training in de buurt van Waalwijk aan te vragen.