Jochen Kronenberg

Jochen Kronenberg: toegewijd Personal Trainer en Coach

“Sinds 2015 ben ik actief als personal trainer/coach. Sinds 2020 onder de vlag van Fit&Strong.”

Welkom bij de Fit&Strong-familie! Mijn naam is Jochen Kronenberg, en ik ben al sinds jonge leeftijd gepassioneerd over sport en persoonlijke ontwikkeling. Met meer dan acht jaar ervaring als personal trainer en coach, heb ik mijn focus verschoven van het fysieke naar het mentale aspect van fitness.

“Ik ben gaan kijken de wijze van persoonlijke ontwikkeling op het mentale vlak, naast puur en alleen het fysieke terrein. Door eigen ervaring en verschillende boeken en opleidingen ben ik tot de conclusie gekomen dat het mentale aspect voor ontwikkeling en verandering altijd eerst komt. De rest volgt!”

Mijn visie is gebaseerd op het besef dat mentale kracht de basis vormt voor fysieke vooruitgang. Mijn eigen ervaring, ondersteund door uitgebreide studie en opleiding, heeft me overtuigd van het belang van een sterke geest als fundament voor elke fitnessdoelstelling.

Een Holistische benadering van Training en Coaching

“Ik geloof in de potentie van de mens en dat ontwikkeling nooit stil staat. Ik kijk verder dan enkel het oppervlakkige doel.”

Als trainer en coach ga ik verder dan alleen de uiterlijke en lichamelijke doelen. Ik wil begrijpen waarom mensen zich aanmelden en wat hen weerhoudt van het behalen van hun doelen. Ik streef ernaar de kern van elke persoon te begrijpen en alle verborgen aspecten bloot te leggen. Dit benader ik met empathie en begrip, waardoor mensen zich op hun gemak voelen en openstellen. Bij Fit & Strong richten we ons niet alleen op fysieke transformatie, maar kijken we naar de totale groei van elk individu.

Een toegewijde persoonlijke (bege)leider en inspirator

“Naast mijn dagelijkse werk als coach houd ik me ook bezig met de ontwikkeling en de groei van ons team en bedrijf.”

Naast mijn werk als trainer en coach ben ik toegewijd aan de groei van ons team en bedrijf. Mijn rol omvat niet alleen training en coaching, maar ook de organisatie, ontwikkeling en het management van Fit & Strong. Ik streef ernaar om zowel mijn collega’s als deelnemers gelukkig te maken en uit te dagen in een omgeving die voldoet aan onze kernwaarden.

Groeien en tegelijkertijd ook jezelf blijven

“Het doel? Het naleven van je potentie en doelen in een zo prettig (huiselijke) mogelijke sfeer.”

Bij Fit & Strong is ons ultieme doel om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken in een warme, huiselijke sfeer. We verwelkomen iedereen zoals hij/zij is, maar we helpen je ook om te ontdekken waar verbetering mogelijk is. Ons doel is om jou te laten groeien, terwijl je trouw blijft aan jezelf.

Wil je de volgende stap zetten in je fitnessreis? Sluit je aan bij ons bij Fit & Strong, waar ik, Jochen Kronenberg, je zal begeleiden en inspireren op je weg naar persoonlijke groei en succes. Samen gaan we verder dan fysieke fitheid, en ontdekken we de kracht van jouw geest.

Zijn specialisme:

  • Mentale en fysieke coaching van individuen
  • Het realiseren van dromen en doorbreken van patronen van individuen
  • Een empathisch en sociaal vermogen om mensen gerust te stellen en tot hun zelf te komen