Jochen Kronenberg

Toen Jochen 10 jaar geleden op zijn 20ste levensjaar zelf ongemotiveerd en niet fit was en geen zicht had op een heldere en gelukkige toekomst, heeft hij het roer volledig omgegooid. Sporten is altijd zijn passie geweest en dat is volledig tot uiting gekomen. Jochen heeft zijn patronen weten te veranderen en zo een volledig gezonde en fitte leefstijl gecreëerd.

Jochen gelooft in de potentie van ieder individu en dat er altijd een keuze is tot beter. Waar je ook staat, Jochen gelooft in de mens en in zijn kunnen. Zijn ervaringen uit het verleden, zoals pesten, ADHD & dyslexie hebben hem gevormd tot wie hij nu is. Daarmee wil hij uitstralen dat waar je ook staat in het leven, het altijd anders kan! Als hij het kan, kan jij het ook. Het enige wat daarvoor nodig is, is jouw beslissing en een commitment.

Met zijn empathische en sociale skills creëert Jochen een vriendelijke maar duidelijke aanpak waar iedereen zich fijn bij voelt. Zonder een lach geen goede training, zonder zweet geen resultaat.

“Geen tijd bestaat niet, prioriteit wel”

Jochen heeft al honderden mensen begeleid naar een fittere leefstijl. Bent jij de volgende? Maak dan nu een afspraak.

Awards & Ervaring

Personal trainer Jochen Kronenberg won in 2019 de prijs “Winnaar gemeente Waalwijk Categorie Personal Trainers. De meeste stemmen”

Naast deze award heeft Jochen Kronenberg enorm veel ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zelf heeft hij zichzelf in de afgelopen jaren weten te transformeren van niet fit en ongemotiveerd, naar een fitnesscoach/bodybuilder die iedere dag leeft voor de sport en daarnaast voor gezondheid en vitaliteit.

Zijn specialisme:

  • Mentale en fysieke coaching van individuen
  • Het realiseren van dromen en doorbreken van patronen van individuen
  • Een empathisch en sociaal vermogen om mensen gerust te stellen en tot hun zelf te komen