Testimonials

Wat zeggen onze (ex) atleten over ons…

“Ze zijn mijn stok achter de deur”

Ik was al lang zoekende naar een manier om fit te worden en om mijn levensstijl te veranderen. Ik zat niet lekker in m’n vel. Ik had al van alles geprobeerd. Totdat ik bij Fit & Strong terecht kwam. Ik werd er warm onthaald en er werden doelen gesteld. De begeleiding heb ik als prettig ervaren, ze geven jou een goed gevoel. En dat is belangrijk voor mij om door te kunnen gaan, zij zijn mijn stok achter de deur. Dat heb ik nodig. Je bent niet alleen met sporten bezig maar er wordt ook gekeken naar je voeding en je mentale gezondheid. Omdat ik onregelmatig werk is alles uit balans geraakt. Het is en blijft echt een uitdaging voor mij maar ik ben blij dat ik daar nu meer bewust van ben. Dat is iets waar ik altijd aan moet blijven werken om gezond en fit te blijven. Bij Fit & Strong hangt een leuke, gezellige sfeer en daarom ga ik met veel plezier daar sporten.
Manuela
Manuela

“Kelly, ik ging weer in mezelf geloven”

Wat heeft de 10 weekse fit-challenge bij FIT en STRONG mij gebracht?

  • GELOOF IN MIJZELF, MOTIVATIE, DOORZETTINGSVERMOGEN, MINDSET

Toen ik in Februari 2021 de Instagram post ontdekte bij Sjef werd er gelijk iets in mij getriggerd. Ik zat op dat moment na een operatie thuis, de sportscholen waren gesloten en ik was mijn motivatie om thuis te sporten in China aan het zoeken. Ik besloot de stap te wagen met Sjef en Jochen, want Wauw, wat hebben die mannen een passie voor hun vak! Ik heb met dit programma niet alleen op fysiek vlak progressie gemaakt maar ook mentaal.

Ik ging weer in mezelf geloven en zag minder beren op de weg. Dit ging soms gepaard met harde,- confronterende coaching. Maar dit was nodig om de mindset te krijgen dat ik voor mijn doel moest gaan, no matter what.  Al gauw richtte Jochen mijn coaching meer op techniek. Ik heb hier veel aan gehad en pas dit nu toe bij de sportschool waar ik al lid was, zij zijn gelukkig (buiten) weer open.

Ik kijk terug op een ontzettende leuke tijd bij FIT en STRONG. Ik heb niet alleen meer kennis gekregen m.b.t fitness, voeding en mindset, maar ik heb ook 2 mooie vriendschappen opgebouwd.

Kelly

Kelly

Sinds jaren ben ik een fanatiek hardloper, een echte buitensporter. In het najaar ben ik via een hardloopmaatje in contact gekomen met Fit & Strong. Gedurende de wintermaanden heb ik erg lekker getraind onder begeleiding van Jochen. Ik kreeg te maken met een leuke groep mensen waarbij ik kon aansluiten en ook met een gevarieerd trainingsaanbod. Het was nooit saai qua oefeningen en ook was de sfeer tijdens het trainen prima. Naast het trainen was er ook altijd ruimte voor plezier. De winterperiode is weer voorbij en nu ga ik weer lekker naar buiten om te sporten. Team Fit & Strong ga zo door, ik heb enorm genoten van de trainingen.

Lion

Lion

Mijn achtergrond met sport & voeding…..eehh welke achtergrond? Juist. Het was eerder muziek, een drankje en shoarma. Maar de klok tikt door en soms wordt het tijd om het roer om te gooien. Nu inmiddels een aantal maanden verder ben ik minimaal 2x per week aan het knallen bij Fit & Strong. Personal trainer Jochen heeft een op maat gemaakt trainingsschema in elkaar gezet, gecombineerd met een voedingsschema waarin een juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vet erg belangrijk zijn. Kip en kwark zijn mijn beste vrienden op het moment. Progressie en doorzetten. Jochen weet het maximale eruit te halen. Het is niet altijd even gemakkelijk, je moet jezelf ook pushen tot het uiterste om net nog die ene herhaling eruit te halen. Maar samen haal je resultaat. Ik ben nog maar net begonnen maar merk nu al verandering. Meer energie en een betere focus. Zowel privé als zakelijk.
Een aanrader, Bam!

Patrick

Patrick