Testimonials

Wat zeggen onze (ex) atleten over ons…

Tijdens een actieve presentatie van Jochen, maakte ik kennis met Fit & Strong. Maar vooral met Jochen zijn verhaal, zijn visie, doel en passie. Geen standaard sportschool mannetje, geen sportschoolcultuur, maar vooral oog en luisterend oor voor de deelnemers.
Jochen triggerde mij op een positieve manier waardoor ik besloot een intakegesprek aan te gaan. Daarin kwam zijn verhaal nog duidelijker naar voren.

We begonnen helemaal niet met sporten, maar juist aan de basis. De basis van de pyramide. Met directe, soms confronterende vragen zet Jochen mij aan het werk. Je gaat de confrontatie aan met jezelf en moet kritisch zijn, want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dat zorgde soms echt voor discussie, maar Jochen weet de vinger zeker op de zere plek te leggen. Daardoor kom je in beweging, letterlijk tijdens het sporten, maar daarnaast ook in het aanpassen van je privé/werk balans. Aan de basis ligt vertrouwen en wederzijds respect. Ik durfde mij open te stellen en leerde in korte tijd veel van Jochen.

De begeleiding bij Fit & Strong bestaat niet alleen uit sporten en daarin doelen behalen. Maar juist ook naar balans, geestelijke welzijn, rust en voeding. Jochen heeft hier een prachtige pyramide voor, die je hierin helpt een gezondere en evenwichtiger versie van jezelf te worden. Helaas was mijn traject van korte duur, om gezondheidsredenen ben ik eerder gestopt. Maar dankzij Jochen weet ik dat het aangeven/toegeven om te stoppen, net zo sterk is als de keuze om te beginnen.

Sietske

Mijn vooruitgang en resultaten.

3 jaar geleden overleed mijn man. Mijn lichaam raakte een lange tijd in shock. Volledig verkrampt. Rond de zomer in 2021 kwam ik weer wat tot mijzelf en wilde ik weer in beweging komen. Maar hoe….?

Als 58 jarige vrouw met overgewicht en met een sportverleden, vond ik het moeilijk om een keuze te maken, wat te doen? Tennis en yoga had ik al weer wat opgepakt. Een sportschool dan? Even Googlen dan maar… De afbeeldingen op de diverse sites motiveerde me niet echt. Gespierde mannen en slanke vrouwen, het maakte me verdrietig en bewust van mijn lijf waar ik de laatste tijd niet goed voor had gezorgd. Het was duidelijk dat ik meer nodig had dan alleen aan gewichten trekken.

Op de site van Fit & Strong kwam ik een vrouwelijke personal trainer tegen, Nicole! Haar persoonlijkheid en ervaringen spraken mij aan. Met lood in mijn schoenen ging ik op 7 juli 2021 naar haar toe. Ik werd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Tijdens het kennismaking gesprek bleek dat er naar meer gekeken werd dan alleen je lichaam. Dit gaf me een goed gevoel.

Nu bijna 1 ,5 jaar later, met goede, maar zeker ook met mindere dagen, professionele begeleiding qua lichaam en goede mentale ondersteuning, kan ik zeggen dat het resultaat er mag wezen. 15 kilo afgeslankt en bewegen gaat steeds beter. Ben er nog niet en zal dan ook naar Fit & Strong blijven gaan. Waar ook de mindere dagen er mogen zijn.

Bedankt Fit & Strong en zeker Nicole voor de fijne begeleiding en motivatie, zonder jullie had ik het niet gered, Top !!!

Ps. En als je het niet meer ziet zitten, Het gevoel hebt dat er geen morgen meer bestaat… ga sporten, op wat voor niveau dan ook. Het zal je goed doen, geloof me, I have been there.

José

“Ze zijn mijn stok achter de deur”

Ik was al lang zoekende naar een manier om fit te worden en om mijn levensstijl te veranderen. Ik zat niet lekker in m’n vel. Ik had al van alles geprobeerd. Totdat ik bij Fit & Strong terecht kwam. Ik werd er warm onthaald en er werden doelen gesteld. De begeleiding heb ik als prettig ervaren, ze geven jou een goed gevoel. En dat is belangrijk voor mij om door te kunnen gaan, zij zijn mijn stok achter de deur. Dat heb ik nodig. Je bent niet alleen met sporten bezig maar er wordt ook gekeken naar je voeding en je mentale gezondheid. Omdat ik onregelmatig werk is alles uit balans geraakt. Het is en blijft echt een uitdaging voor mij maar ik ben blij dat ik daar nu meer bewust van ben. Dat is iets waar ik altijd aan moet blijven werken om gezond en fit te blijven. Bij Fit & Strong hangt een leuke, gezellige sfeer en daarom ga ik met veel plezier daar sporten.
Manuela
Manuela

“Kelly, ik ging weer in mezelf geloven”

Wat heeft de 10 weekse fit-challenge bij FIT en STRONG mij gebracht?

  • GELOOF IN MIJZELF, MOTIVATIE, DOORZETTINGSVERMOGEN, MINDSET

Toen ik in Februari 2021 de Instagram post ontdekte bij Sjef werd er gelijk iets in mij getriggerd. Ik zat op dat moment na een operatie thuis, de sportscholen waren gesloten en ik was mijn motivatie om thuis te sporten in China aan het zoeken. Ik besloot de stap te wagen met Sjef en Jochen, want Wauw, wat hebben die mannen een passie voor hun vak! Ik heb met dit programma niet alleen op fysiek vlak progressie gemaakt maar ook mentaal.

Ik ging weer in mezelf geloven en zag minder beren op de weg. Dit ging soms gepaard met harde,- confronterende coaching. Maar dit was nodig om de mindset te krijgen dat ik voor mijn doel moest gaan, no matter what.  Al gauw richtte Jochen mijn coaching meer op techniek. Ik heb hier veel aan gehad en pas dit nu toe bij de sportschool waar ik al lid was, zij zijn gelukkig (buiten) weer open.

Ik kijk terug op een ontzettende leuke tijd bij FIT en STRONG. Ik heb niet alleen meer kennis gekregen m.b.t fitness, voeding en mindset, maar ik heb ook 2 mooie vriendschappen opgebouwd.

Kelly

Kelly

Sinds jaren ben ik een fanatiek hardloper, een echte buitensporter. In het najaar ben ik via een hardloopmaatje in contact gekomen met Fit & Strong. Gedurende de wintermaanden heb ik erg lekker getraind onder begeleiding van Jochen. Ik kreeg te maken met een leuke groep mensen waarbij ik kon aansluiten en ook met een gevarieerd trainingsaanbod. Het was nooit saai qua oefeningen en ook was de sfeer tijdens het trainen prima. Naast het trainen was er ook altijd ruimte voor plezier. De winterperiode is weer voorbij en nu ga ik weer lekker naar buiten om te sporten. Team Fit & Strong ga zo door, ik heb enorm genoten van de trainingen.

Lion

Lion

Mijn achtergrond met sport & voeding…..eehh welke achtergrond? Juist. Het was eerder muziek, een drankje en shoarma. Maar de klok tikt door en soms wordt het tijd om het roer om te gooien. Nu inmiddels een aantal maanden verder ben ik minimaal 2x per week aan het knallen bij Fit & Strong. Personal trainer Jochen heeft een op maat gemaakt trainingsschema in elkaar gezet, gecombineerd met een voedingsschema waarin een juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vet erg belangrijk zijn. Kip en kwark zijn mijn beste vrienden op het moment. Progressie en doorzetten. Jochen weet het maximale eruit te halen. Het is niet altijd even gemakkelijk, je moet jezelf ook pushen tot het uiterste om net nog die ene herhaling eruit te halen. Maar samen haal je resultaat. Ik ben nog maar net begonnen maar merk nu al verandering. Meer energie en een betere focus. Zowel privé als zakelijk.
Een aanrader, Bam!

Patrick

Patrick