Over Sjef

Het sportieve zat er al van kinds af aan in. Voetbal was het eerste wat hem aantrok en dat doet hij nog steeds vol passie. Maar door de jaren heen zijn daar veel sportieve hobbies bij gekomen. Na fitness volgde kickboksen, golfen, obstacle runs, mountainbiken en tegenwoordig heeft hij CrossFit helemaal ontdekt.

Sjef houdt van sportieve uitdagingen en probeert zich dan ook elk jaar in te zetten voor een evenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse, een marathon of de meest uitdagende Obstacle runs. Hoe zwaarder hoe beter!

Sjef vindt lichamelijke gezondheid één van de belangrijkste aspecten van het leven en levert graag een bijdrage aan een fittere wereld. Zijn passie deelt hij graag met deelnemers om deze fysiek en mentaal sterker te laten worden. Met zijn positiviteit en discipline weet hij deelnemers te stimuleren. Blijf doorgaan ook als het moeilijk wordt. Als je denkt aan opgeven, denk dan waarom je bent begonnen.

“Geen tijd bestaat niet, prioriteit wel”

Sjef helpt graag mensen in het behouden of verbeteren van een fittere leefstijl en werkt graag met zijn deelnemers naar een uitdaging toe.

Bent u de volgende? Maak dan nu een afspraak!

Ervaring

Personal trainer Sjef Verhulst is na het behalen van zijn sport diploma eerst militair bij de Koninklijke Landmacht geworden. Door vele zware opleidingen en oefeningen weet hij als geen ander wat doorzettingsvermogen en discipline inhoudt. Na jaren werk als infanterist besloot hij meer te willen gaan doen met sport. Hij volgde interne opleidingen om verder te gaan als sportinstructeur. Door het geven van veel verschillende soorten lessen zorgde hij ervoor dat andere militairen ook erg fit en inzetbaar bleven. Na vele groepslessen te hebben gegeven vond hij het steeds interessanter om deelnemers specifiek en persoonlijk te begeleiden. Hij begon zich dan ook steeds meer te verdiepen in personal training. Met een hoge innerlijke motivatie en enthousiasme kon hij hier al snel in verder groeien.

Zijn specialisme

  • Sjef is een vrolijke, spontane jongen die snel een vriendschappelijke band weet te creëren met zijn deelnemers.
  • Door de combinatie van zijn militaire expertise, zijn doorzettingsvermogen én zijn enthousiasme laat hij deelnemers fysiek en mentaal net dat ene stapje meer bereiken. Jongens en meiden die een defensie-opwerktraject doen voorafgaand aan een militaire opleiding zijn bij Sjef op de goede plek.
  • Door zijn ervaringen weet hij je altijd te verrassen met leuke en gevarieerde oefeningen, waarmee hij streeft naar verbetering.
  • Dé defensie opwerkspecialist!