Jouw Team Fit & Strong

Bedrijfsfitness is terug van weggeweest. We zien dat het steeds belangrijker wordt dat we met elkaar, als werkgever en werknemer, werken aan een gezonde werkomgeving en gezonde collega’s. Bedrijfsfitness levert veel gunstige resultaten op voor zowel de werkgever als de werknemers. Het betekent niet dat je als team met elkaar gaat sporten, dat kan, maar het betekent dat je met elkaar afspreekt om fit te blijven.

Zeker met een kantoorbaan (thuis of op kantoor) of met een baan waarvoor je veel in de auto zit, is het cruciaal om aan je lichaam te blijven werken. De mens is nu eenmaal niet gemaakt om lang te zitten. De gemiddelde kantoormedewerker zit ongeveer 8 uur per dag en sport/beweegt slechts 1 uur per week. Dat is veel te weinig. Om fit te blijven met een drukke baan is het belangrijk om minimaal elke dag 20-30 minuten actief te bewegen. Wanneer je niet aan deze norm voldoet, kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan. Denk aan chronische rug- of nekklachten. Dit wil je als werknemer en als werkgever niet!

Daarom biedt Fit & Strong bedrijfsfitness aan. Bedrijfsfitness in de vorm van small group training, lunchtraining, 1-op-1 training, een bootcamp van een aantal weken. Aan de hand van jouw wensenlijst maken we een maatwerk voorstel om met collega’s te komen trainen.

Is bedrijfssporten ook iets voor jouw bedrijf? Wil je je werkgever overtuigen? Neem dan contact op Jochen! Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden om met jouw bedrijf te starten bij Fit & Strong.

MEER OVER BEDRIJFSFITNESS