Sportschool Kaatsheuvel

Plan een gratis proefles

Fit & Strong is de sportschool in Kaatsheuvel waar je terecht kan voor personal training. Heb je een persoonlijk doel om fysiek sterker en fitter te worden en heb je een hekel aan grote massale sportscholen? Dan is personal training iets voor jou. In Kaatsheuvel maken we in onze personal performance studio een persoonlijk trainingsschema op maat. De focus ligt volledig op jou en samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Dat doen we met een sociale en empathische aanpak. We laten je dus ook niet los na een les, het gehele traject staan we naast je met tips, adviezen en coaching op momenten dat het nodig is. We hebben inmiddels al veel mensen succesvol begeleid. Wil je meer weten over hoe je jouw fitheidsdoelen kunt behalen? Vraag dan een gratis proefles aan.

Is er een match?

Sportscholen zijn er genoeg. Maar als je op zoek bent naar een sportschool in omgeving Kaatsheuvel waar jij centraal staat, dan moet je bij onze personal performance studio Fit & Strong zijn. Ons team van personal trainers en coaches vindt het belangrijk om een goede band te hebben met elke deelnemer. Daarom neemt onze personal trainer in Kaatsheuvel de tijd voor je. We coachen je naast de lessen naar je persoonlijke doelen. Bijvoorbeeld met tips over voeding, goede nachtrust en ontspanningsoefeningen.

Onze visie is dat we door onze persoonlijke aanpak het maximale kunnen bereiken op zowel het fysieke als mentale vlak. Daarom vinden we het belangrijk om open en eerlijk te zijn, er worden geen onrealistische doelen gesteld. En als je zo intensief samenwerkt, is het belangrijk om te kijken of we een match hebben. Tijdens het vrijblijvende eerste gesprek op onze sportschool in Kaatsheuvel hopen we die match te vinden.

Gratis proefles

Wil je een keer kennis komen maken in onze sportschool in Kaatsheuvel? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan. Op die manier kunnen we kennismaken en krijgen wij de gelegenheid om je te vertellen, laten zien en ervaren wat sporten bij een personal performance studio zoals Fit & Strong inhoudt.

We bespreken je doelen en kunnen aan de hand daarvan een plan opstellen. Of je nu gewicht wilt verliezen, probeert te herstellen van een blessure of traint voor een specifieke wedstrijd, onze personal trainers maken een plan wat bij jou past. Bij ons kun je ook terecht voor een vitaliteitscheck. Daarbij kijken we verder dan alleen je lengte en gewicht. Aan de hand van de uitslag kunnen we een persoonlijk fitplan opstellen.
Heel concreet. Afvallen? Ja, hoeveel kilo? Meer spiermassa? Ja, wat is je streefpercentage? Minder Stress en lekkerder in je vel? Welke slechte gewoontes en patronen wil je afleren?

Weer fit

Naast personal training, kun je bij Fit & Strong ook terecht voor smallgroup training, Military Fit Army Package, seniorentraining, outdoortraining en voedingsadvies. Gezond eten is belangrijk voor het sporten en een fitte leefstijl. Onze personal trainers hebben kennis van gezonde voeding en helpen hiermee onze deelnemers. Aan de hand van jouw leefstijl en doelen wordt er een voedingsschema gemaakt. Onze sportschool in Kaatsheuvel heeft alles in huis om jou (weer) fit te krijgen en te houden en dat met trainers uit de buurt. Een personal trainer uit regio Waalwijk staat graag voor je klaar in onze sportschool in Kaatheuvel. Kom en ervaar het zelf in onze personal performance studio.