Personal Training

Plan een gratis proefles

Samen met onze trainers zorgen we ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen haalt. Wil je werken aan je core-stability, afvallen, je conditie verbeteren of sterker worden. We pakken jouw doelen met beide handen aan en gaan samen met jou aan de slag door middel van functionele personal trainingen. Wij maken een maatwerk trainingsprogramma afgestemd op jouw lichaam, x aantal trainingen per week, lichaamsgewicht en leeftijd. Geen standaard werk, maar een persoonlijk fit-plan waarmee jij samen met ons aan de slag kan voor een bepaalde periode.
We streven naar een trainingsschema van minimaal 3 maanden. De trainingen vinden plaats in onze Personal Performance Studio in Kaatsheuvel. Rondom de studio verzorgen we ook outdoor-trainingen. En voor de liefhebbers…. outdoortraining in de Loonse & Drunense Duinen is ook altijd mogelijk.

De onderdelen van het trainingsschema komen elke les terug in de personal training. Verschillende onderdelen van een training kunnen zijn conditie, kracht, voeding of het mentale gedeelte. Wij zorgen dat je doelen worden bereikt, maar ook dat de weg ernaar toe prettig verloopt. We blijven in contact, delen advies met je en coachen jou ook na de les! Dat maakt ons anders dan anderen. De training stopt niet als je bij ons naar buiten loopt.
We gaan samen de uitdaging aan! Zie jij het zitten?

Fit & Strong personal training is…

  • 1 x per week Personal Training met een maatwerk trainingsprogramma
  • Inclusief 1 x per week gratis deelname smallgroup training Fit & Power (kracht)
  • Inclusief 1 x per week gratis deelname smallgroup training Fit & Cross (kracht en conditie)
  • Inclusief 1 x per kwartaal vitaliteitscheck InBody meting

(bij meer PT-uren, krijg je dus ook meer small group-trainingen)

Maak snel een afspraak bij Fit & Strong voor een gratis proefles en geniet van een plezierige samenwerking.

Over onze trainingen

Wij zijn gevestigd in Kaatsheuvel en werken met ervaren en minder ervaren sporters woonachtig of werkzaam in de regio Tilburg, Waalwijk, Breda, Oosterhout en Den Bosch.

In de fit-trajecten gaan we je zowel mentaal als fysiek fitter maken. Wij blijven concentreren op het einddoel. Naast kracht/fit- en mental coaching is voedingsadvies erg belangrijk en dus ook onderdeel van de personal training. Bij het maken van het persoonlijke plan zal dus voeding ook besproken worden. Je krijgt advies van ons over welk voedingspatroon het beste past bij jou. Andere onderdelen die terug komen in de personal training zijn coach-gesprekken en gratis small-group trainingen met andere sporters. En last but not least….. We bieden al onze klanten een gratis vitaliteitcheck aan, essentieel voor het behalen van doelen. Tijdens de check bespreken we van alles wat nodig is voor een fijne personal training. Hoe gaat het mentaal met je? Hoe sta je momenteel in het leven? Ervaar je stress? Slaap je goed? Dit zijn allerlei vragen die beslissen hoe gezond je bent naast de fysieke aspecten.

We dagen je uit om kennis te komen maken en met ons de uitdaging aan te gaan!