Sara van Riel

Personal trainer

Ik ben Sara van Riel, 19 jaar en woonachtig in Kaatsheuvel. Sport speelt al van jongs af aan een grote rol in mijn leven. Ik ben altijd sportief en actief geweest. De eerste sport die ik beoefende was atletiek. Negen jaar kon je mij diverse keren per week op de atletiekbaan vinden. Op 14-jarige leeftijd begon ik met fitness en ik ben er nooit meer mee gestopt. Ik hou van grenzen verleggen en mezelf uitdagen met onder andere sport. In werk en privé zal ik dan ook snel voor uitdaging kiezen.

Dit jaar heb ik mijn diploma behaald aan het ROC Tilburg Sport en Bewegen. Ik heb mijn diploma behaald voor de richting Sport- en bewegingscoördinator (niveau 4), richting SCUB-diploma gehaald. SCUB staat voor sport coördinator uniform beroepen. Vanuit deze opleiding neem ik een behoorlijke rugzak aan kennis mee. Niet alleen over sport maar ook over grenzen verleggen, doorzetten en niet opgeven. Ook heb ik acht maanden ervaring op mogen doen bij een medisch beweegcentrum. Hier heb ik als healthcoach healthsessies en smallgroup trainingen verzorgd.

Ik ben sociaal en heb een groot empathisch vermogen, hiermee creëer ik tijdens het lesgeven een sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen. Dat zorgt er weer voor dat we successen boeken tijdens de training. Klanten bij Fit & Strong omschrijven mij ook wel als een ‘enthousiaste stuiterbal’.

Door mijn ervaring met uniform beroepen en fitness kan ik op verschillende vlakken mensen coachen en helpen. En dat altijd met een lach.

Een proefles boeken bij Sara ? Maak dan nu een afspraak.

Ervaring

Haar specialismes:

  • Fysieke coaching van individuen en groepen
  • Ervaring met uniform beroepen en fitness
  • Het vermogen om mensen tot het uiterste te laten gaan
  • Groot empathisch vermogen om mensen enthousiast te krijgen