Home/Voedingsadvies

Voedingsadvies / Diëtetiek

Waarom is gezond eten belangrijk?

Gezond eten is erg belangrijk voor het sporten en voor een fitte leefstijl. Onze personal trainers hebben kennis van gezonde voeding en helpen hiermee onze deelnemers. Aan de hand van jouw leefstijl en doelen wordt er een voedingsschema gemaakt. Onze trainers adviseren over bepaalde voedingskeuzes. Wat moet je laten staan en wat juist niet. Adviezen van personal trainers worden gegeven op basis van feiten en ervaring. Hoe werkt het lichaam en hoe reageert het op voeding.
Naast het advies van de personal trainers werken we bij Fit & Strong samen met Natascha Gjaltema, Hormoonmanager van Forza Vita en met Cachèl van den Nieuwenhuijzen van Nieuwenhuijzen Diëtetiek. Beiden professionele voedingsdeskundige en diëtiste.

Voedingsprofessionals Natascha en Cachèl zijn aangesloten bij Fit & Strong als professionele hulptroepen daar waar het gaat om voeding en het oplossen van klachten. Ze zijn beiden gediplomeerd voedingsexpert en bekijken hoe de wisselwerking is tussen gezondheid en voeding en in hoeverre voeding invloed heeft op de mentale gezondheid en hormoonhuishouding. Beide diëtisten analyseren voedingspatronen, geven voedingsadviezen, brengen gezondheidsklachten in kaart, stellen persoonlijke begeleidingstrajecten op en motiveren cliënten om gestelde doelen te realiseren.

Natascha pakt voornamelijk haar rol als hormoondeskundige en Cachèl helpt bij problemen met onder andere diabetes.

Forza Vita

Forza Vita is gespecialiseerd in voedingscoaching bij hormoonproblemen, zoals de overgang, burnoutklachten, overgewicht. Natascha, hormoonmanager, onderzoekt of er een disbalans is in jouw hormoonhuishouding en gaat met jou aan de slag om weer in balans te komen. Klachten vinden praktisch allen hun oorzaak door een disbalans in hormonen. Mannen en vrouwen hebben meer dan 100 (tm nu ontdekte) verschillende hormonen,
zie het als vallende dominostenen. Forza vita helpt dus mannen én vrouwen.

Nieuwenhuijzen Diëtetiek

Nieuwenhuijzen Diëtetiek is zeer deskundig in het begeleiden van mensen met overgewicht, maar ook bij ziektebeelden als prikkelbare darmen, diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. Cachèl streeft naar een persoonlijke, praktische en haalbare aanpak. Vaak kunnen enkele (kleine) aanpassingen in de voeding al voor een positief resultaat zorgen. Naast voedingsadviezen geeft ze cliënten meer inzicht in de verschillende voedingsproducten, zodat je voortaan zelf bewustere keuzes te kan maken. Deze bewustwording zorgt voor succes en blijvende resultaten op lange termijn.

Sport je bij Fit & Strong dan kun je ook naast je personal trainingsuren een traject opstarten met onze voedingspartners. Dat kan zijn omdat je wil afvallen, omdat je overgangsklachten hebt of omdat je onder professionele begeleiding een percentage vet wil verbranden en spiermassa wil opbouwen (voor een wedstrijd). Goede voeding is cruciaal. Maak dan ook de juiste keuzes. Wij helpen jou samen met onze partners.

Cachel nieuwenhuijzen dietetiek

Aan de slag met voedingsdeskundigen Natascha en Cachèl

Meer weten over onze voedingsdeskundigen?
Neem contact op met Sjef, Jochen of Nicole en ze kunnen je er veel over vertellen en je adviseren.

VOEDINGSADVIES NODIG? STEL JE VRAAG…