Strong Vitality

Wat is vitaliteit?

Vitaliteit heeft alles te maken met kracht, energie en levenslust. Meer kracht en energie krijgt u niet door alleen een nacht goed te slapen, maar door uw balans op verschillende gebieden te verbeteren.

Wanneer u vitaal sterk bent heeft u minder last van stress, beweegt u voldoende en weet u uzelf te ontspannen op de momenten waarop het kan. Bent u dus iemand die het moeilijk vindt om het werk los te laten, neemt u nooit de tijd voor uzelf en beweegt u te weinig? Tijdens Strong Vitality gaan we hier verandering in brengen.

Ontdek meer over ons via Facebook en Instagram. 

Strong Vitality

Het traject

Tijdens het traject dat we aangaan gaat het om het vinden van uw balans en zorgen we er samen voor dat u vitaal door het leven gaat. We gaan eerst met u in gesprek om te zien hoe u er nu voor staat en hoe uw week eruit ziet. We zijn hierin je coach en begeleiden je het gehele traject. Daarnaast zullen we een vitaliteit-check afnemen en gaan we aan de slag met Personal Training.

Vitaal worden kost tijd en we gaan daarom dit traject met u aan voor een langere tijd. Weet dat u naast de Personal Training ook gebruik mag maken van ons programma “Fit In The Community”. Dit houdt in dat u vrijblijvend deel kunt nemen aan onze groepslessen samen met de andere sporters.

  • Personal Training
  • Toegang tot de groepslessen
  • Vitaliteit-check
  • Coach-gesprek

Vitaliteitscheck

Fit programma’s

Over Fit & Strong

STEL UW VRAAG
AAN FIT & STRONG