Fit Your Mobility

Zit u helemaal vast? Beweegt uw lichaam niet meer zoals het moet? Heeft u vaak blessures of een stijf gestrest gevoel? Dan is dit fit programma perfect voor u!

Fit your mobility
Fit Yourself

Fit Yourself

Kijkt u uzelf aan in de spiegel maar kunt u niet echt lachen om uzelf? Wordt u eerder ongelukkig van uzelf dan gelukkig? Voelt u u niet gehoord, onzeker of misschien nog wel erger? Dan is dit programma perfect voor u!

Jarenlang heeft u geleefd in cirkel gedrag. Heeft u gewoontes en patronen gecreëerd die u hebben gevormd tot waar u nu staat. Het enige dat in de weg staat zijn uw beslissingen om dit aan te pakken. Daarin helpen wij u met de juiste tools aan te bieden om vervolgens een succesvol traject aan te gaan. Gun uzelf weer dat lichaam waar u altijd van droomde en waarvoor u een lichaam hebt gekregen. Maak de keuze voor uzelf en go for it “Fit inner self”.

U bent het waard, uw lichaam is het waard.

Strong Vitality

Bent u ondernemend, maar wel erg druk? Beseft u dat uw vitaliteit belangrijk is, maar krijgt u het niet voor elkaar vitaal door het leven te gaan? Als ondernemend persoon weet u maar al te goed hoe belangrijk uw energie is. Tijdens het Strong Vitality traject leert u gebalanceerd te leven op alle vlakken om er zoveel mogelijk uit te halen.

Strong Vitality
Strong Yourself

Strong Yourself

Wilt u er nou echt eens krachtig en gespierd uitzien? Dan is dit programma voor u! Altijd al eens willen ervaren wat uw volledige potentie is? Wilt u een krachtig ultiem fysiek, een fotoshoot, powerliften of bijvoorbeeld een bodybuild wedstrijd of een andere wedstrijd binnen de sport gaan doen? Dan is dit programma perfect voor u!

Durft u de uitdaging aan en kiest u voor de volgende stap? Kiest u voor een sterkere jij? Dit programma helpt u om uw ultieme dromen waar te maken. Met een goed plan van aanpak en uw work ethic zijn dit de ideale middelen om te bereiken wat nooit eerder mogelijk leek.

Bent u bereid te doen wat nodig is? Bent u bereid net even wat meer te doen? Ga de uitdaging aan en doorbreek het ultieme!

Fit In The Community

Sporten is nog leuker in een groep. Zowel buiten als binnen sporten heeft enorm veel voordelen. Door de variatie in trainingen wordt u iedere keer uitgedaagd en brengt het u verder in uw proces.

Fit In The Community
Army Package

Army Package

Het Army Package is er om jou fysiek en mentaal zo goed mogelijk voor te bereiden en is tevens ideaal als overbrugging van je kennismakingsdagen naar het begin van je opleidingen. Ben jij jong, enthousiast, zit je niet graag stil en wil je klaar gestoomd worden voor het echte werk. Laat het ons weten.

STEL UW VRAAG
AAN FIT & STRONG

    Ontdek meer over ons via Facebook en Instagram.