Fit Yourself

Wanneer bent u fit?

Fit zijn heeft voor velen een eigen betekenis. De één voelt zich fit wanneer zijn of haar lichaam dat ook is, terwijl bij de ander mentaal fit ook een belangrijke rol kan spelen. Het maakt niet uit welke betekenis fit heeft voor u, met Fit Yourself gaan we aan de slag om u fitter te maken en ervoor te zorgen dat u beter in uw vel zit.

Fit Yourself

Het traject

We kijken uit naar het traject waarin we u fitter mogen maken, zowel fysiek als mentaal. Door middel van een vitaliteit-check en een coach-gesprek kijken we waar u op dit moment staat en waar bij u de problemen liggen. Zo zijn we niet alleen uw Personal Trainer, maar denken we mee als coach in het hele traject.

Progressie is niet te zien in één week en heeft tijd nodig, het fit traject gaan we daarom voor een langere tijd met u aan. Uiteraard stemmen we dit samen met u af op de gehele situatie. In deze periode volgt u personal training, maken we een plan en gaan we regelmatig met elkaar in gesprek.

Naast de Personal Training mag u ook gebruik maken van ons programma “Fit In The Community”. Dit houdt in dat u vrijblijvend deel kunt nemen aan onze groepslessen samen met de andere sporters.

  • Personal Training
  • Toegang tot de groepslessen
  • Vitaliteit-check
  • Coach-gesprek

Vitaliteitscheck

Fit programma’s

Over Fit & Strong

STEL UW VRAAG
AAN FIT & STRONG