Strong Yourself

Tijd voor de volgende stap?

Zit bij u de mobiliteit en vitaliteit wel goed en voelt u uzelf fitter dan ooit, dan is het tijd om aan uw kracht te gaan werken. Tijdens Strong Yourself gaan we aan de slag met kracht en laten we u groeien in spiermassa. Het doel dat u wilt bereiken is helemaal aan u, gaat het om een mooi en gespierd lichaam, of wilt u uzelf klaarmaken voor een wedstrijd?

Het maakt niet uit wat uw doel is, wij gaan graag met u aan de slag!

Ontdek meer over ons via Facebook en Instagram. 

Strong Yourself

Het traject

Als eerste zal er een vitaliteit-check en een coach-gesprek plaatsvinden. We zijn benieuwd waar u op dit moment staat en wat uw doelen zijn. We maken een plan en houden dit nauwlettend in de gaten.

Tijdens het traject volgt u Personal Training waarbij we u helpen bij het aanmaken van die spiermassa waar u naartoe wilt. Het draait hierbij niet alleen maar om hoe u er fysiek uitziet, maar ook hoe u dit mentaal volhoudt. We zijn daarin uw coach en blikken regelmatig met u terug op waar we nu staan.

Groeien in kracht kost tijd en motivatie, we gaan daarom graag het traject met u aan voor een langere periode, alleen zo kunt u uw doelen behalen en blijven groeien.

  • Personal Training
  • Toegang tot de groepslessen
  • Vitaliteit-check
  • Coach-gesprek

Vitaliteitscheck

Fit programma’s

Over Fit & Strong

STEL UW VRAAG
AAN FIT & STRONG