Vacature personal trainer

Dit zijn wij:

Wij zijn Fit & Strong. Wij geloven in de potentie van de mens en in het verleggen van grenzen op mentaal en fysiek vlak. De spreuk ‘’Geen tijd bestaat niet, prioriteit wel’’ staat bij ons centraal. Waarom? We denken dat als mensen focussen op belangrijke zaken, zoals het hebben en houden van een fit en gezond lichaam, wij met Fit & Strong kunnen helpen met het halen van doelen. Of het nu gaat om krachttraining of het afvallen van kilo’s in lichaamsgewicht.

Wij doen er alles aan om je te helpen naar een fittere leefstijl. Dus het stopt niet na de training. Onze ervaring en passie willen we graag delen met onze klanten. Wij zijn een gezellig team die open staat voor gezonde ideeën.

Ontdek meer over ons via Facebook en Instagram. 

Kom jij ons team versterken?

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een personal trainer als uitbreiding op ons team. Als personal trainer van Fit & Strong heb je een sterk empathisch vermogen en heb je kennis en ervaring op het gebied van PT, (cardio) Fitness en krachttraining. Je bent een kanjer in het begeleiden van klanten met het behalen van persoonlijke doelen en bent bereid om 100% effort te leveren om die doelen met klanten te bereiken. Dit doen we onder andere door maatwerk fit-programma’s op te zetten met aanvullend naar behoefte voedingsadvies. Jij bent de buddy van jouw klantgroep, maakt trainingsschema’s, zorgt dat klanten grenzen durven te verleggen en blijft in gesprek om klanten het vertrouwen te geven dat doelen behaald worden.

Ben jij een ervaren trainer, communicatief sterk, flexibel en heb je de ambitie om verder te groeien met ons? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet hoor je binnenkort bij de Fit & Strong familie.

FIT & STRONG

Frankrijkstraat 5
5171 PR Kaatsheuvel

T: 06 11 1976 13
E: info@fit-strong.nl

SOLLICITEER HIER