Home/Fysiotherapie

Fysiotherapie

Samenwerking met Fysio Physics

Fit & Strong vindt het belangrijk dat leden altijd gezond (blijven) sporten. Daarom is er de samenwerking met Fysiophysics uit Kaatsheuvel. Een fysiotherapiepraktijk met verschillende disciplines waar mensen met klachten aan gewrichten of spieren terecht kunnen.
Fit & Strong  en Fysio Physics spreken elkaars taal daarom hebben we een samenwerking. We hebben dezelfde visie op behandeling van klachten en het belang van sporten.

Fit & Strong werkt nauw samen met therapeut Amy. Zij is ons contactpersoon voor onze leden.

Amy (24) is fysiotherapeut bij Fysio Physics. Amy werkt al enige tijd bij Fysio Physics. De praktijk werkt met de 4xT methode. Deze methode staat voor Testen, Triggeren, Tapen, Trainen. Zij kijken breder dan alleen de klacht en kijken of er verbanden te leggen zijn met eventueel andere bestaande klachten. Mocht je meer willen weten kijk dan zeker ook even op onze site: https://fysiophysics.nl/

Fysio Physics

Poolsestraat 14, 5171 DP Kaatsheuvel
 08.00-20.00 Ma. – Vrij; 09.00-13.00 Zat.
“Wij vinden als therapeuten sporten zeer belangrijk en ook zeker om dit op een juiste manier te doen. Hierdoor is personal training met iemand die dezelfde visie heeft erg prettig.”, aldus Amy.